Egészség háromszög

 

A Kyäni Egészség Háromszög

Manapság a kényelem áll az első helyen, az egészség a második helyre szorul. Legtöbb ember számára csak idő kérdése egy váratlan kórházi beutaló

A mai túlhajszolt életmód szó szerint megöli az embereket. A stressz, alváshiány, a környezet szennyező anyagai, ásványokban és enzimekben szegény talaj mind összefognak ellenünk. A túlfinomított, előregyártott ételek nem tartalmazzák az oxidáció folyamatának megállításához szükséges tápanyagot, így sejtjeink, szöveteink és szerveink károsodnak.

A szervezetnek három célja van: a regenerálódás, a lehető legjobb egészség fenntartása és a betegségek elleni védelem. Étrendünk és a megfelelő mozgás alapvető szerepet játszanak az egészség fenntartásában és javításában. Testünk fizikai tünetek által közli velünk, hogy nem adtuk meg neki, amire szüksége van. A Kyäni termékek tartalmazzák azon táp- és ásványi anyagokat, amelyek sok esetben hiányoznak a mindennapi étrendünkből. 

Egészség Háromszög

A Kyäni Egészség Háromszög segít hozzájutni azokhoz a tápanyagokhoz, melyeket a mai tevékeny életmód megkövetel. Termékeink hozzájárulnak a mindennapi jó közérzet fenntartásához.

Javasolt használat:

Kyäni Sunrise: 1 uncia (29.57 ml) reggelinél
Kyäni Sunset: 3 kapszula vacsoránál
Kyäni NitroFX: napi 1 - 2 ml szájon át 
* a legjobb eredmény érdekében a Kyäni Sunset-et legalább 4  órával a Kyäni Sunrise után fogyassza.